perjantai 25. marraskuuta 2016

Mietiskelypaikka

Nalle Puhilla on Puolen hehtaarin metsässä oma mietiskelypaikka, jossa se ajattelee suuria ajatuksia. Yhtenä päivänä huomasin, että minulla on samanlainen. Se ei ole juuri puolta hehtaaria suurempi alue, missä olen nyt muutamia kertoja käynyt. Minun paikkani on metsässä siinä kohtaa kun tieltä ison kiven kohdalta kääntyy vasemmalle ja seuraa puron vartta hetken matkaa suon laidalle asti. Jotenkin siitä on tullut sellainen paikka, minne menee silloin, kun on paha mieli ja hankala olla. Ei se täälläkään ole niin ruusuista kaiken aikaa.

Se paikka on minusta ihan kaunis. Aina oon ollu siellä pimeellä, muttei se ole pelottavaa. Puro solisee ja siinä on hyvä avara kohta, josta saattaa hyvin nähdä revontulia, kuten tänään. Siellä on myös just sopiva halauspuu. Ihan oikeesti. Siinä on tullut eräänkin kerran tirautettua parit kyyneleet. Luonto on jotenki niin ihmeellinen, ihana ja armollinen. Metsän siimeksessä saa olla juuri sellainen kuin on tunteineen kaikkineen, riittää ja kelpaa ja on arvokas tällaisena. Jotenkin noi metsäretket on ollu aika voimaannuttavia ja sinne tulee varmasti mentyä jatkossakin aina, kun sellaista tietynlaista lohdutusta tarvitsee.

Lopuksi lainaan Nalle Puhia, jonka lause ihanasti rauhoittaa mieltä:
"Lupaa minulle, että tulet muistamaan, että olet paljon rohkeampi kuin uskot, vahvempi miltä näytät ja fiksumpi kuin luulet."

8 kommenttia:

  1. Rakas Iida, olet ihana <3
    t. Mölli

    VastaaPoista
  2. Noitten kuvien välityksellä pääsee ees iiha pikkasen haistelemaan sitä vallitsevaa fiilistä siellä, kiitos niistä!
    Nimim. patikkareissua ja yöpymistä metsässä oottaen ;D

    VastaaPoista
  3. Iida ihana! <3
    -Riikka

    VastaaPoista
  4. Halaus täältä sinne! ♥: Surkku

    VastaaPoista