sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Dønnevarre

Syyskuun ensimmäisenä lauantaina lähdin armenialaisen kämppäkaverini kanssa päiväretkelle 30 km päähän Kvibyn tienoille huiputtamaan yhden Altan 10 huipusta, jotka kuuluu paikalliseen kesähaasteeseen. Oon nyt käyny 5/10 niistä. Tällä kokemuksella jo voi sanoa, että mitä korkeampi, sen parempi. Tämä oli toiseksi korkein näistä 10 vuoresta heti Haldden (907m) jälkeen. On täällä toki korkeampiakin vuoria, mutta niille ei mee merkittyjä reittejä, joten vielä en uskalla omin päin lähtee niille seikkailemaan. Ilma oli Dønnevarren (465m) retkellä aivan täydellinen; syksyisen raikas mutta aurinkoinen. Maisemat huipulla ei jättäny kylmäksi. Ylhäällä joogailtiin tovi Lucien kanssa, syötiin eväät ja nautittiin näköalasta. Hyggelig, niinku norjalainen sanoisi!









2 kommenttia:

  1. Ihanan näköstä elämää nainen siellä viettääpi! :D sulle ei tarvi edes sanoo, että ota kaikki ilo irti siitä Norjan ajasta, koska sen sinä varmasti teet ilman mitää kehotuksiakin. Minä nautin ruudun tällä puolen taasen näistä sun kuvista ja fiilaroinneista. Ihanaa syksyn jatkoa sinne, nähdäänpä kuun lopussa!

    <3: Mölli

    VastaaPoista
  2. Joo ei tarvi kyllä kauheesti kehotella :D Aika täällä on rajallinen niin pitää tuplasti yrittää nähä ja kokee hienoja juttuja :) Ihanaa syksyä (=sun lempiaikaa(?)) Mölli, muutaman viikon päästä nähdään! <3

    VastaaPoista