sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Levi

Loma sai onnistuneen lopun aika aktiivisissa merkeissä Levillä. Mökillä on aina mukavaa ja niin oli nytkin, kun 12 plus yks ihana pikkunen asettu taloksi Immeljärven rannalle. Porukka oli mukavan touhukasta ja oltiinkin paljon ulkona ja mieleen jäi erityisesti lauantain pyöräilypäivä, kun vuokrattiin fatbiket ja maastopyörät ja lähettiin metsään polkemaan 9 hengen voimin. Kierrettiin tunturia muutama tunti ja se oli kyllä hikistä ja hauskaa hommaa. Mulle tuo oli varmaan eka kunnon maastopyöräily mutta toivottavasti ei viimeinen, pikkasen taisin innostua. Ehdittiin me silti mökillä nautiskellakin ja rentoutua ja syödä hyvin. On kyllä huikeeta, kun tuommonen porukka sai järkättyä loman samaan aikaan ja jakso ajella noin kauas!


Kamerahan sitten unohtu Inariin, koska se ei oo viime aikoina kuulunu vakiovarusteisiin. No, puhelin on sentään yleensä mukana. Nää ruudut on Kätkätunturin päiväkävelyltä. Upeet oli maisemat esim. Levi-tunturille, jossa oli jo vähän yritetty tykittää rinteitä. Kävely sumussa ja pilvien yläpuolella oli kyllä maagista.

Kaikinpuolin oikein mieluisa loma ja nyt enää vaan tiukkaa orientoitumista tulevaan kouluviikkoon...

2 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle myös ! Reissu oli mukava. Päällimmäisenä jäi mieleen monet mukavat aktiviteetit, uudet ja monen vuoden tauon jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Keväälle uus mökkireissu ja uudet aktiviteetit :)

      Poista